Reading tweelingzielen! Mercury Retrograde! De energie is versterkt voelbaar!

We zitten in de Mercury retrograde energie. Dit betekent dat de energie versterkt voelbaar is, voornamelijk de spiegeling tussen tweelingzielen.

Wil je advies of een reading/coaching boeken dan kun je call fulfilled me opnemen via mijn site: www.rmhac.nl Heb jij intresse in de producten pass away ik aanbied, neem dan een kijkje in mijn webshop. https://rmhac.nl/?page_id=474 Wil jij toegang kid specifieke hypnose, exclusieve meditaties en readings? Bekijk dan mijn Patreon web site.
Uiteraard zijn hierop de meditaties pass away openbaar zijn te zien, maar je kunt ook cover worden d.m.v. diverse abonnementen waardoor je toegang krijgt tot diepere analyses, hypnose sessies die op een specifiek probleem gericht zijn en meer.
De Patreon website is sinds 7 September online. https://www.patreon.com/nataliebilodeau?fan_landing=true Hiermee steun je niet alleen mijn werk maar dien je ook het collectief. Het geeft mij de mogelijkheid om vaker analyses te geven en om meer en betere meditaties te creëren. Wanneer jij specifieke problemen hebt kun je dit ook aangeven en ik zal dan voor de diverse lidmaatschappen hier ook de passende meditaties voor maken en posten. Ik ben enorm dankbaar voor de prachtige en mooie reacties die ik toddler nu toe mocht ontvangen.
Ik wens iedereen liefde, licht, heling en onvoorwaardelijke liefde toe.

Namaste lieve tweelingzielen en lichtwerkers.

Natalie

Kommentar verfassen